MCJW
running thru Quality

Algemeen
De online diensten die wij aanbieden zijn deels in-huis ontwikkeld en uitgebreid getest. Maar wij zien natuurlijk ook de 'ict' wereld om ons heen snel veranderen, op tijd inspelen op vragen uit de markt houden wij scherp in de gaten en bieden hierop graag passende antwoorden. Dit levert regelmatig nieuwe diensten en/of producten op waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
MCJW opereert volledig vanuit de cloud. Met andere woorden wij bieden onze diensten en producten uitsluitend online aan vanuit onze eigen beheerde omgeving. Ook onze communicatie loopt hoofdzakelijk via e-mail.
Naast ons aanbod van diensten voeren wij ook een aantal producten, gebaseerd op: netwerk componenten en security software. Deze leveren wij aan onze bestaande klanten of wederverkoop aan andere ondernemingen, voornamelijk uit het MKB segment.
MCJW is niet alleen uw internet partner maar kan ook uw ICT beheer op zich nemen. Dit doen we reeds met succes voor ondernemers in het MKB. Dit kan een bestaande of nieuw te ontwikkelen ICT omgeving zijn, op locatie, met eventuele online componenten zoals zakelijke e-mail vanuit de cloud.
 
In ons ruim 15 jarige bestaan blijven wij een dynamische speler op de internet markt en weten we tijdig in te springen op vragen vanuit de markt.
Graag groeien wij verder met u als mogelijke nieuwe relatie.
 
---
2023
Onze Next Generation Firewall's zijn uitgebreid met de 2.0 serie.

2021
MCJW introduceert hostedservices.xyz, cloud diensten voor ZZP-ers en MKB ondernemingen.
 
2017
MCJW is gestart met de levering van Next Generation Firewall's. Hiermee voegen wij networking en security verder samen. De Next Generation Firewall's bieden een antwoord op de toenemende dreigingen vanuit het Internet.
 
2016
MCJW bestaat 10 jaar! Met dit jubileum lanceert MCJW tevens haar nieuwe website voor het publiek die de mogelijkheid biedt online networking en security producten te bestellen. Tevens is het nu mogelijk om online uw factuur via iDeal te betalen.
 
2014
Onze laatste toevoegingen van internet diensten is de gratis optie op een MyStorage account.
 
2012
Om onze dienstverlening op een hoog niveau door te kunnen zetten met genoeg ruimte voor toekomstige uitbreiding hebben wij nogmaals een switch van datacenter gemaakt.
 
2010
Door de snelle groei hebben wij onze diensten verhuisd naar een nieuw datacenter. Vanuit dit nieuwe datacenter bieden we tevens meerdere diensten aan, zoals: domein registratie, mail hosting en SPAM & malware filter via onze eigen infrastructuur.
Onze omgeving heeft een uptime score van ruim 99,9%.
 
2008
In het tweede kwartaal van 2008 zijn wij re-seller geworden van het merk DrayTek voor levering van netwerk producten. In het derde kwartaal zijn wij tevens re-seller geworden van het merk F-Secure voor levering van security software (gestopt in 2020).
 
2006
MCJW is opgericht in maart 2006. Onze eerste online dienst: het aanbieden van webhosting.